#Keuzedelenweek: 14 t/m 18 maart 2016

#Keuzedelenweek: 14 t/m 18 maart 2016

Een hele week aandacht voor keuzedelen voor het mbo. Maakwerkvanonderwijs.nl organiseert in samenwerking met Edu’Actief van 14 t/m 18 maart 2016 de #Keuzedelenweek. Met iedere dag updates over keuzedelen, het event ‘Kiezen en delen en (de uitslag van) de enquête over keuzedelen.

Event: Kiezen en delen

Maak kennis met scholen die vooroplopen in het keuzedelen proces. Kom vrijdag 18 maart naar Bunnik voor het event: Kiezen en delen. Aan de hand van verschillende stellingen komen we steeds meer te weten over de aanpak van keuzedelen op andere roc’s. Daarnaast is Eric Jongepier, regisseur herziening kwalificatiestructuur mbo, aanwezig om de meest actuele stand van zaken rondom keuzedelen met te delen. Hij zal samen met Marijke Backx van ESS Examenservices alle vragen over keuzedelen beantwoorden. Aanmelden voor dit event kan via edu-actief.nl.

Enquête: Kiezen en delen

De invoering van keuzedelen is een nieuw proces. Iedere school pakt dit op een eigen manier aan. Maar hoe? Deel je ervaringen via onze enquête Kiezen en delen. De uitkomsten van de enquête maken we openbaar, omdat deze inzichten alle roc’s kunnen helpen bij de invoering van keuzedelen. Doe daarom mee!

Naar de vragenlijstEdu'Actief pijl licht blauw met rondje RGB


Of kopieer de volgende link in je browser: https://nl.surveymonkey.com/r/kiezen-en-delen-keuzedelenenquete

Resultaten

De resultaten van deze enquête worden bekendgemaakt tijdens het event op 18 maart en op deze website.

 

 

Redactie

Op maakwerkvanonderwijs.nl vind je het belangrijkste nieuws over het beroepsonderwijs. Verschillende auteurs bloggen dagelijks over uiteenlopende onderwerpen, zoals nieuwe kwalificatiedossiers binnen het mbo, de nieuwe beroepsgerichte programma’s binnen het vmbo, onderwijsinnovatie, examens en het leven van een docent. 'Maak werk van onderwijs' is een initiatief van Edu’Actief, de uitgever voor het beroepsonderwijs.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer