Zo informeer je leerbedrijven over de herziene kwalificatiestructuur

Zo informeer je leerbedrijven over de herziene kwalificatiestructuur

De herziene kwalificatiestructuur in het mbo heeft niet alleen gevolgen voor scholen, maar ook voor leerbedrijven. Het is daarom belangrijk dat scholen hun leerbedrijven informeren over de wijzigingen.

Het Servicepunt IHKS heeft samen met regieorganisatie HerzieningMBO, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en vertegenwoordigers vanuit de scholen en het bedrijfsleven een aantal communicatiemiddelen ontwikkeld die jouw school kan gebruiken bij de voorlichting aan leerbedrijven.

Er is zowel een PowerPoint-presentatie als een handreiking beschikbaar op de website van IHKS. De PowerPoint-presentatie, die gebruikt kan worden bij het voorlichten van leerbedrijven, kan naar eigen wens worden aangepast. Deze presentatie is ook geschikt om te publiceren op de website van de school.

De handreiking is een document met daarin een overzicht van de belangrijkste informatie over de herziening van het mbo. Het document, dat eveneens beschikbaar is op de website van IHKS, kan aangevuld worden met relevante informatie vanuit de school.

Download de PowerPoint-presentatie en de handreiking op www.ihks.nl.

Henk J. Mulder

Ik heb inmiddels ruim achttien jaar ervaring in de educatieve markt. Als conceptontwikkelaar bij Edu’Actief houd ik mij voornamelijk bezig met de ontwikkelingen in het mbo. De herziene kwalificatiestructuur en de keuzedelen zijn twee onderwerpen waarover ik met enige regelmaat blog. Daarnaast af en toe een blog over een ander onderwijsgerelateerd onderwerp. Reacties op de blogs zijn zeer welkom!

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer