WorldSkills finales Abu Dhabi gestart

WorldSkills finales Abu Dhabi gestart

Het startsignaal is gegeven: van 14 – 19 oktober strijden 1.300 jongeren uit 77 landen in de internationale WorldSkills finales. WorldSkills is het grootste beroepenevent ter wereld. Nederland doet mee in 25 vakrichtingen waaronder kok, verpleegkunde en meubelmaken. Onze Nederlandse deelnemers strijden in hun vakgebied om beste ter wereld te worden.

Openingsceremonie

TeamNL

Team NL bestaat uit een zeer divers team van vakjongeren. Het team bestaat uit 28 nationaal mbo-kampioenen van maximaal 22 jaar oud. Wil je weten hoe het onze Nederlandse jongeren vergaat op de WorldSkills finales in Abu Dhabi? Volg ze via Facebook.

Redactie

Op maakwerkvanonderwijs.nl vind je het belangrijkste nieuws over het beroepsonderwijs. Verschillende auteurs bloggen dagelijks over uiteenlopende onderwerpen, zoals nieuwe kwalificatiedossiers binnen het mbo, de nieuwe beroepsgerichte programma’s binnen het vmbo, onderwijsinnovatie, examens en het leven van een docent. 'Maak werk van onderwijs' is een initiatief van Edu’Actief, de uitgever voor het beroepsonderwijs.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer