Wie wordt Mbo-docent van 2017?

Wie wordt Mbo-docent van 2017?

Wordt het Iwan Donkers (ROC West-Brabant), Daan van Riet (ROC Midden Nederland) of Conrad Berghoef (Friese Poort)? Alle drie zijn ze genomineerd voor de titel Mbo-docent van 2017. De winnaar wordt bekendgemaakt op de slotdag van het Lerarencongres op zaterdag 7 oktober bij ROC Midden Nederland.

Gezicht van de beroepsgroep

De verkiezing van het jaar wordt ieder jaar georganiseerd door de Onderwijscoöperatie. Studenten, leerlingen, ouders, schoolleiders maar ook collega-docenten kunnen hun favoriete leraar opgeven. De winnende docent is een jaar lang het gezicht van de beroepsgroep binnen hun sector. Afgelopen jaar was dat Merel Brugman van ROC A12.

Leraren van het jaar

Naast de mbo-docent van 2017 worden ook de Leraren van het jaar bekendgemaakt voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs.

Redactie

Op maakwerkvanonderwijs.nl vind je het belangrijkste nieuws over het beroepsonderwijs. Verschillende auteurs bloggen dagelijks over uiteenlopende onderwerpen, zoals nieuwe kwalificatiedossiers binnen het mbo, de nieuwe beroepsgerichte programma’s binnen het vmbo, onderwijsinnovatie, examens en het leven van een docent. 'Maak werk van onderwijs' is een initiatief van Edu’Actief, de uitgever voor het beroepsonderwijs.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer