Vragen over keuzedelen? #QAKeuzedelen

Vragen over keuzedelen? #QAKeuzedelen

Deze week is het keuzedelenweek! Een hele week aandacht voor keuzedelen in het mbo. Komende dinsdag beantwoord ik al je vragen over leermiddelen voor keuzedelen. Stel je vraag via Twitter en gebruik in je bericht #QAKeuzedelen. Je kunt je vraag ook per e-mail stellen. Mail je vraag naar service@edu-actief.nl en zet in de onderwerpregel #QAKeuzedelen.

Je vragen kun je vanaf vandaag al insturen. Dinsdag 15 maart tussen 14.00 en 15.00 uur zal ik ze beantwoorden via video’s.

Meer weten over keuzedelen?

Kom vrijdag 18 maart naar ons event Keuzedelen: Kiezen en delen. Diverse experts komen aan het woord en we bespreken voorbeeldcases van andere scholen. Ook is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het event wordt georganiseerd in samenwerking met Edu’Actief. Aanmelden kan via: http://www.edu-actief.nl/evenementen/keuzedelen

Rob van der Ploeg

Netwerker, creatief denker en enthousiast over alles wat met beroepsonderwijs te maken heeft. Wil aantrekkelijke leermiddelen maken zodat leerlingen en studenten dagelijks met plezier kunnen leren. In de afgelopen bijna 20 jaar deed hij dit als uitgever en uitgeefmanager. Nu houdt hij zich bezig met de strategie en productinnovatie van Edu’Actief.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer