TV-Tip: Terugblik op DREAM SCHOOL

TV-Tip: Terugblik op DREAM SCHOOL

Hoe is het afgelopen met de 16 voortijdig schoolverlaters die vorig startten met DREAM SCHOOL? Heeft Tess besloten te gaan studeren? Houdt Brahim de opleiding Logistiek vol? En heeft Sarah haar eigen onderbroekenlijn doorgezet? Vanavond kun je op NPO 3 zien hoe het nu met hen gaat.

Een jaar geleden gaven de 16 voortijdige schoolverlaters zich op oor DREAM SCHOOL. Daar kregen ze drie weken lang les van uitzonderlijke en soms ook bekende mensen, zoals wereldkampioen kickboksen Lucia Rijker. Een pittig traject met als doel hun leven weer op de rit te krijgen.

Vanavond horen we of Demi stylist is geworden en of Casper zijn baan nog heeft. Maar we horen niet alleen hun verhalen. Er staat hen ook nog een les te wachten…

Uitzending: Dinsdag 3 oktober | 21.20 uur | NPO 3

 

 

Redactie

Op maakwerkvanonderwijs.nl vind je het belangrijkste nieuws over het beroepsonderwijs. Verschillende auteurs bloggen dagelijks over uiteenlopende onderwerpen, zoals nieuwe kwalificatiedossiers binnen het mbo, de nieuwe beroepsgerichte programma’s binnen het vmbo, onderwijsinnovatie, examens en het leven van een docent. 'Maak werk van onderwijs' is een initiatief van Edu’Actief, de uitgever voor het beroepsonderwijs.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer