Stem op de uitblinker van het jaar

Stem op de uitblinker van het jaar

Wordt het Dewi, Ouafa, Jeroen of een van de andere 39 uitblinkers? Nog tot vanavond 23.59 uur kun je stemmen op jouw favoriete uitblinker. Uitblinkers zijn jongeren op het mbo die zich tijdens hun opleiding of stage hebben onderscheiden. Hierbij gaat het niet alleen om het halen van hoge cijfers. Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen Uitblinker die zij nomineren voor de landelijke verkiezing.

Landelijke Uitblinker mbo
De publieksstemmen tellen voor 50% mee voor de uiteindelijke uitslag die op 24 november bekend wordt gemaakt. De winnaar mag zich een jaar lang Landelijke Uitblinker mbo noemen. En is hiermee een van de vertegenwoordigers van het beroepsonderwijs. Naast een speciale award krijgt de uitblinker een bedrag van €2500,- dat besteed mag worden aan persoonlijke ontwikkeling.

Op wie stem jij?
Ga naar www.ditismbo.nl/uitblinkers/2016 en breng je stem uit.

 

Redactie

Op maakwerkvanonderwijs.nl vind je het belangrijkste nieuws over het beroepsonderwijs. Verschillende auteurs bloggen dagelijks over uiteenlopende onderwerpen, zoals nieuwe kwalificatiedossiers binnen het mbo, de nieuwe beroepsgerichte programma’s binnen het vmbo, onderwijsinnovatie, examens en het leven van een docent. 'Maak werk van onderwijs' is een initiatief van Edu’Actief, de uitgever voor het beroepsonderwijs.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer