Jordy van Tongeren Landelijke Uitblinker 2015

Jordy van Tongeren Landelijke Uitblinker 2015

Jordy van Tongeren, student van ROC Tilburg, is gisteren tijdens het 14e Uitblinkersgala uitgeroepen tot Landelijke Uitblinker 2015. Hij werd door de jury geroemd vanwege zijn maatschappelijke inzet. Via zijn website www.smalleffort.nl zamelt hij geld in om wensen uit te voeren van mensen die ongeneeslijk ziek zijn door kanker.

De student ontvangt een geldprijs ter waarde van €2.500 die hij mag gebruiken voor zijn persoonlijke ontwikkeling en een gouden pauwenveer. En hij vertegenwoordigt komend jaar het mbo als ambassadeur. ‘Dit is het toppunt van waardering. Ik ben zo dankbaar en blij dat ik deze kans krijg. Ik ga heel erg mijn best doen!”, aldus de winnaar op Ditismbo.nl.

Aan de verkiezing deden dit jaar 47 uitblinkers mee die zich presenteerden op Ditismbo.nl. Online kon er gestemd worden en dat werd massaal gedaan. Er werd een record aantal stemmen uitgebracht, namelijk 53.456. Deze online stemmen bepaalden voor 75% de eindscore. Een jury verdeelde de overige 25% van de stemmen en koos Jordy van Tongeren als winnaar.

Foto: Ditismbo.nl

Redactie

Op maakwerkvanonderwijs.nl vind je het belangrijkste nieuws over het beroepsonderwijs. Verschillende auteurs bloggen dagelijks over uiteenlopende onderwerpen, zoals nieuwe kwalificatiedossiers binnen het mbo, de nieuwe beroepsgerichte programma’s binnen het vmbo, onderwijsinnovatie, examens en het leven van een docent. 'Maak werk van onderwijs' is een initiatief van Edu’Actief, de uitgever voor het beroepsonderwijs.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer