Inspectie van Onderwijs organiseert congres

Inspectie van Onderwijs organiseert congres

Op woensdag 15 april 2015 organiseert de Inspectie voor Onderwijs een congres rondom het verschijnen van het onderwijsverslag ‘De Staat van het Onderwijs’. Dit verslag wordt tijdens het congres officieel gepresenteerd en overhandigd aan de minister en de staatssecretaris.

Schoolleiders-, en bestuurders, leraren, lerarenopleiders, beleidsmakers en leerlingen worden door de Inspectie van Onderwijs uitgenodigd om op dit congres met elkaar in gesprek te gaan. Belangrijk gespreksonderwerp zal zijn: Hoe verhogen we de kwaliteit van het onderwijs?

De locatie waar het congres wordt gehouden is ROC A12 in Ede. Het programma start om 9.45 uur en duurt tot het einde van de middag. Aanmelden voor het onderwijscongres kan vanaf maart via de website: www.onderwijsinspectie.nl.

Redactie

Op maakwerkvanonderwijs.nl vind je het belangrijkste nieuws over het beroepsonderwijs. Verschillende auteurs bloggen dagelijks over uiteenlopende onderwerpen, zoals nieuwe kwalificatiedossiers binnen het mbo, de nieuwe beroepsgerichte programma’s binnen het vmbo, onderwijsinnovatie, examens en het leven van een docent. 'Maak werk van onderwijs' is een initiatief van Edu’Actief, de uitgever voor het beroepsonderwijs.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer