Gratis magazine: Trots op het vmbo

Gratis magazine: Trots op het vmbo

Normaalgesproken gebruik ik deze blog alleen om nieuws te delen of onderwijsonderwerpen te bespreken die kunnen inspireren. Maar omdat ik zo ontzettend blij ben met ons laatste project wil ik het hier toch graag delen.

Als uitgever heb je een ontzettend leuke en afwisselende baan. De helft van je werktijd ben je op kantoor en de andere helft ben je onderweg. Wekelijks bezoek je scholen waar je directieleden, teamleiders, docenten en leerlingen spreekt. En natuurlijk heb je ook regelmatig afspraken met je auteurs. Zowel op kantoor, als op scholen en bij de auteurs wordt heel wat afgepraat. En dan gaat en vaak over de passie die ons allemaal verbindt: het vmbo.

In het nieuws domineren vaak de negatieve verhalen over het vmbo, maar in de persoonlijke gesprekken komen de mooiste verhalen voorbij. Wanneer we met het team overleggen hoor je fantastische voorbeelden van samenwerkingen met bedrijfsleven, visies  op toetsbeleid en toekomstdromen van leerlingen. Verhalen die het stuk voor stuk waard zijn om verteld te worden. Daarom besloot team Edu4all een aantal van deze verhalen te bundelen. En zo ontstond ons allereerste magazine: Trots op het vmbo!

Ben je benieuwd naar de verhalen van collega-docenten en leerlingen? Vraag gratis een magazine bij me aan. Stuur me een e-mail met je adresgegevens en ik stuur je er eentje toe!

 

 

 

Baukje Visser

Inhoudelijke gesprekspartner voor scholen en andere organisaties wanneer het gaat om trends en vraagstukken binnen het VO beroepsgericht. Spart graag met partners over bijvoorbeeld de veranderende wettelijke kaders, het toekomstige leermiddelenlandschap en aansluiting vmbo-mbo. Heeft als missie dat iedereen weet hoe mooi en belangrijk het onderwijs op het vmbo is.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer