Event: De 24 uur van ZDV

Event: De 24 uur van ZDV

24 uur lang gaat het over professionalisering, internationalisering en de BPV. Bedrijfstakgroep Zakelijke Dienstverlening & Veiligheid en stichting Praktijkleren organiseren in samenwerking met de Limburgse scholen voor beroepsonderwijs, het tweejaarlijkse congres van de bedrijfstakgroep ZDV (Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid). Dit jaar met de toepasselijke titel ‘De 24 uur van ZDV’.

Deelnemers kunnen kiezen uit een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod in masterclasses, workshops en presentaties. Ook zullen een aantal inspirerende sprekers aanwezig zijn. Rob van der Ploeg is aanwezig om een verslag te doen van deze 24 uur. Bekijk de video’s voor een impressie!

Eva Boswinkel | ROC van Twente | Lesgeven via MOOCs
Een MOOC is een Massive Open Online Course. Met veel deelnemers tegelijk kan er online een les gevolgd worden. En iedereen kan zich inschrijven. Eva Boswinkel legt het uit tijdens het event  ‘De 24 uur van ZDV’.

Paul Jong | ROC Friese Poort | Docent van de toekomst
Paul de Jong volgde samen met Rob van der Ploeg de workshop: De docent van de toekomst. Hoe vindt Paul dat de docent van de toekomst er uit moet zien na het volgen van deze workshop?

Avondimpressie
Tijdens het avondprogramma is er niet alleen muziek, er wordt ook veel gesproken over het profiel van de docent in 2020.

Workshop: Beroepen van de toekomst
Is er nog arbeidsperspectief voor studenten die een mbo niveau 2 opleiding volgen?

Rob van der Ploeg

Netwerker, creatief denker en enthousiast over alles wat met beroepsonderwijs te maken heeft. Wil aantrekkelijke leermiddelen maken zodat leerlingen en studenten dagelijks met plezier kunnen leren. In de afgelopen bijna 20 jaar deed hij dit als uitgever en uitgeefmanager. Nu houdt hij zich bezig met de strategie en productinnovatie van Edu’Actief.

0 reacties

Nog geen reacties

Reageer als eerste.

Reageer